fiskodling mojligheter

Kalankasvatuksen nykytilanne ja mahdollisuudet

Varsinais-Suomen Ely-keskuksen kalatalouspäällikkö Kari Ranta-Aho luennoi kalatalouden viimeisimmistä linjauksista kalankasvatuksen nykytilanteeseen ja mahdollisuuksiin liittyvässä seminaarissa. Tapahtuman järjesti Aktion Österbotten / Kustaktionsgruppen yhteistyössä Varsinais-Suomen Ely-keskuksen kanssa Pietarsaaren Optimassa 2.12.2019. (Katso Aktion Österbottenin sivuilla julkaistu video klikkaamalla kuvaa alla.)


Luonnonvarakeskus Luken tutkija Lauri Niskanen kertoo merisuunnittelusta ja vesistöistä. Seminaari järjestettiin Aktion Österbotten / Kustaktionsgruppenin toimesta yhteistyössä Varsinais-Suomen Ely-keskuksen kanssa Pietarsaaren Optimassa 2.12.2019. (Katso Aktion Österbottenin sivuilla julkaistu video klikkaamalla kuvaa alla.)

 

Jaa tämä artikkeli
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest