fiskodling mojligheter

Fiskodlingens nuläge och möjligheter

Kari Ranta-Aho, fiskerichef vid Egentliga Finlands NTM-central, föreläste om de senaste linjedragningarna i samband med ett seminarium om fiskodlingens nuläge och möjligheter. Seminariet arrangerades av Aktion Österbotten / Kustaktionsgruppen i samarbete med Egentliga Finlands NTM-central vid Optima i Jakobstad 2.12.2019. (Klicka på bilden för att ta del av videon på aktion Österbottens sidor.)


 

Lauri Niskanen, forskare vid Naturresursinstitutet (LUKE), föreläser kring havsplanering och vattenbruk. Seminariet arrangerades av Aktion Österbotten / Kustaktionsgruppen i samarbete med Egentliga Finlands NTM-central vid Optima i Jakobstad 2.12.2019. (Klicka på bilden för att ta del av videon på aktion Österbottens sidor.)

Dela den här artikeln
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest